+31 6 47 47 22 67 info@managinghappiness.nl
Selecteer een pagina

BESTELLEN

Wilt u één of meerdere Complimentenkwartetten bestellen, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. De prijs bedraagt €19,95 exclusief BTW en verzendkosten. Geef hierbij s.v.p. aan hoeveel kwartetten u op welk adres wilt ontvangen.

[contact-form-7 id=”122″ title=”Contactformulier 1″]

De Complimentenkwartetten worden binnen 2 werkdagen verzonden en bezorgd via PostNL. Een overzicht van de tarieven van PostNL vindt u hier.

SINTERKLAAS 

Wilt u het Complimentenkwartet als relatiegeschenk geven voor Sinterklaas, plaats dan uw bestelling vóór 10 november zodat u zeker weet dat u ze op tijd heeft!

GELUKSMOMENTJE

Hoe meer positiviteit, waardering en verbinding op de werkplek hoe beter!

Daarom ook deze maand nog een gratis extra handleiding met allemaal nieuwe spelvarianten! Meld je via onderstaand formulier aan en ontvang de spelvarianten direct in je mailbox. Veel plezier ermee!

 

[contact-form-7 id=”153″ title=”Contactformulier 2″]

Bestelt u het Complimentenkwartet dan krijgt u:

  • 44 mooi vormgegeven kaarten met daarop competenties die niet alleen nú maar ook in de tóékomst van belang zijn
  • achtergrondinformatie over het belang van complimenteren
  • praktische tips over hoe te complimenteren
  • voorbeelden van complimenten om u op weg te helpen
  • én drie verschillende spelvormen gericht op complimenteren en feedback ontvangen!

En daar blijft het niet bij! Heeft u behoefte aan inspiratie of bent u op zoek naar nieuwe spelvormen? Dan kunt u terecht op de Facebookpagina van Managing Happiness waar regelmatig nieuwe spelvormen worden gedeeld. Speelt u het spel liever onder professionele begeleiding, neem dan contact met ons op. Wij helpen u en uw team graag verder! Wij wensen u veel speelplezier!

Het Complimentenkwartet is een product van Managing Happiness, een bureau dat tools en interventies bedenkt, ontwerpt en implementeert om mensen op positieve wijze met elkaar te verbinden.